Bemutatkozás

1996-ban kávézóként születtünk, ahol kellemes környezetben, korrekt árakon szürcsölhette el mindenki a reggeli, ebéd utáni vagy éppen esti kávéját. 2013-ban kávézóból étteremmé alakultunk, és már 2 helyiséggel, de ugyanazzal a családias légkörrel kedveskedünk vendégeinknek, mint hajdanán.

Keresztezzük a tradíciót és az innovációt, valamint az ízeket és a látványt abból a célból, hogy egy teljeskörű gasztronómiai élményt nyújthassunk vendégeink számára, megtartva a házias ízek világát, és a magyaros hangulatot.

Éttermünk a Budapest központjában, jól megközelíthető helyen, csak néhány lépésre a város kedvelt szórakozóhelyeitől.

Az állandó étlap mellett heti ajánlatokkal igyekszünk a változatos, évszakhoz illő ízeket kínálni vendégeinknek. Továbbá Svédasztalos ajánlataink közül is válogathatnak előre egyeztetett rendezvényekre.

Tavasztól őszig egy kedves kis terasszal kiegészülve várjuk vendégeinket, a reggeli kávéra, egy isteni omlettre, egy ízletes ebédre, vagy a jól megérdemelt pohár borra egy fárasztó nap végén.

Éttermünk egy családi vállalkozás, ahol a tulajdonosok minden poszton képviseltetik magukat, ezzel garantálva ételeink, italaink és a kiszolgálás állandó jó minőségét.

Amiben a legjobbak vagyunk

Reggeli

Magyaros reggeli a belváros ban

Ebéd

Minden hétköznap 12 órától ebéd menüvel várjuk

Vacsora